Cégünkről bővebben

 Szolgáltatásunkat az ügyfelek otthonában végezzük, együttműködve más szolgáltatókkal és professzionális szervekkel. Fontos számunkra a minőségi szolgáltatás nyújtása, így gondozóink a munkavégzés elkezdése előtt oktatásban részesülnek a National Training Organization által megszabott nemzetközi munkaügyi sztenderdek alapján. Munkavállalóinknak el kell érniük az alapvető kompetencia szintet a gyakorlatok során. Ez tartalmaz képzést az elvekről, a gyakorlati eljárásokról a mozgásról, az alapvető higiéniáról, a munka és egészségügyi törvényi előírásokról a COSHH-ról (Control of Substances Hazardous to Health).
Elvárjuk, hogy munkavállalóink felelősséggel és szenvedéllyel végezzék munkájukat.
Az emberek akik számára a szolgáltatást nyújtjuk:
  • Idősek
  • Fizikai fogyatékkal élők
  • Érzékelési károsodással élők
  • Mentális problémákkal küzdők
  • Tanulási nehézségekkel küzdők
  • Személyi, vagy családi ápolók
Hogyan biztosítjuk az ápolást:
Az ügyfél vagy közvetlenül cégünket keresi fel, vagy a szociális szolgáltató részleg ajánlhat bennünket, ahonnan az ügyfél eredetileg a segítséget kérte. Ezt követően felmérjük az igényeket, az ügyfél, ill. ápolója segítségével ápolási tervet készítünk, ami alapján munkavállalóink látogatják az adott ügyfelet és elvégzik az előre megbeszélt feladatokat az előre megbeszélt időpontban. Mindenkor törekszünk arra, hogy rendszeresen ugyanazt a gondozót küldjük az adott ügyfélhez, és hogy olyan személy legyen, akinek a képességei és a személyiség jegyei megfelelnek az egyéni sajátosságoknak és speciális igényeknek.
Folyamatos felügyeletet, támogatást kapnak a munkavállalók, és az ügyfelektől is rendszeres visszajelzéseket kérünk a megelégedettséggel kapcsolatban.
Minden munkavállaló alapos jogi ellenőrzésen megy át, mielőtt csatlakozhat hozzánk, személyes interjúk, írásos referenciák és erkölcsi bizonyítványok alapján.

Comments are closed.